COTTINA PAMUKLU KAPİTONE YASTIK
HERKESİ PAMUKLARA SARIYORUZ .
Cottina pamuklu yastık, yorgan ve yatak alezi tarih boyunca ülkemizde uyku ürünlerinde ve genel tekstilde tercih edilen geleneksel pamuk konforunu ısrarla arayanlar için tasarlanmıştır .
Tekstilde pamuk lifi kullanımına ilişkin en eski kanıt, yaklaşık M.Ö. 5000 yıllarına dayanmaktadır. Pamuk coğrafyamızda yetişen ve tarih boyunca yumuşaklığı, nefes alabilirliği , ısı tutma ve su emici özellikleri ile çok tercih edilen bir elyaftır.
Cottina yastık pamuklu ürünleri tercih edenler için özel olarak tasarlanmıştır. Kumaşı %100 pamuktur ve üzerinde pamuk kozası desenleri baskılıdır. 820 gr pamuk ve elyaf karışımı dolguludur. Kabarık, yüksek ve yumuşak bir yastıktır. Dışında 150 gr/m2 dolgulu dalga desenli şık kapitone yastık kılıfı ile son derece hoş ve uzun ömürlüdür. 50x70 cm standart ölçüdedir. Sadece kuru temizleme ile temizlenebilir.
YIKAMA TALİMATI : Yıkanmaz. Sadece kuru temizleme uygulanabilir.